dilluns, 15 de juny del 2015

P3B Som els Barbers

Ens hem posat de ple en aprendre què és un barber, què cal fer per ser-ne, quins materials utilitza, què té en comú amb un perruquer... A mida que anem parlant del què sabem sorgeixen contradiccions que cal resoldre. Així doncs cadascú haurà de buscar la resposta a una pregunta amb l’ajuda dels pares i ens l’haurà d’explicar.




Necessitem un espai per fer joc simbòlic sobre el tema que ens ocupa. Amb el material que porten i d’altres que fem nosaltres aconseguim tenir-ne un.





Tenim l’honor de rebre les visites dels entesos en el tema. Un dia va venir la Susanna, la tieta de la Júlia que és perruquera. Portava un maletí ben carregat, i un per un vam poder tallar cabells amb els seus estris. També vam poder-li preguntar coses. Una tarda va venir en Joan, avi del Ferran. Sap moltes coses de barbers i ens va posar sabó amb la brotxa com si tinguéssim barba de debò. Després ens el treia. Ens va explicar coses que no sabíem. Moltes gràcies!!







Posem en pràctica el què anem explicant, ja sigui amb caps de nina o amb nosaltres mateixos.





Per tal que tothom sàpiga el què estem fent aquests dies ho plasmem artísticament al passadís. Tots/es hem pogut triar el paper que volíem desenvolupar: clients, barbers o perruqueres. També hem decidit què volíem portar a la mà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...