dijous, 3 d’abril del 2014

TEATRE EN ANGLÈS A P5



Dins el projecte lingüístic de l’escola, en acabar cada cicle, l’alumnat de les diferents classes va a veure teatre en anglès. Aquest trimestre  hi ha anat  els cursos de P5 i 2n de primària.
El 12 de maig , l’alumnat de P5 va gaudir de la representació de l’obra de teatre : “The Sea”.  Van explicar dos contes: L’illa de les tortugues i La Rínxols d’or. Aquest últim en una versió molt original on els seus protagonistes eren peixos i tot passava en el fons marí.
Els nens van gaudir molt de l’espectacle tot participant, cantant les cançons i repetint el vocabulari dels contes que, prèviament,  s’havia treballat a les aules. Va ser molt satisfactori i positiu veure com els alumnes participaven i entenien el contingut de l’obra. El dia 21 de febrer l’alumant de 2n va  anar a l´Stage a veure l´obra de teatre “The Little Circus”.  Era una obra d´ombres on a partir de diferents escenes de circ, apareixien els noms de colors, formes, animals, parts del cos… Els nens van passar una estona agradable tot repassant els continguts que havien après.




THE SEA from Escola Pia 2 on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...