dimecres, 29 d’abril del 2015

COM ES FA UNA SABATERIA?











Aquest curs ha vingut la Madrona a la nostra classe a fer pràctiques i ha portat a terme un treball sobre el nom de la nostra classe. Els va demanar a veure si volien fer una sabateria ja que els seu nom era els Sabaters.
Evidentment tots i van estar d'acord i es van posar a treballar.
Varem organitzar la classe amb cinc grups de treball, cada grup havia de tenir un càrrec i entre tots els havien d'escollir i complir. Una vegada van estar organitzats varem repartir les tasques: uns van escollir el nom de la botiga i van fer el rètol, dos grups varen fer les monedes i els bitllets, els altres varen organitzar les sabates que prèviament havien portat, posant el número, aparellant, i fent un codi de barres. També varen fer un catàleg on hi havia la foto de cada sabata amb el seu número, el seu codi i finalment i van posar el preu.
Finalment per grups varen poder jugar i adonar-se que per anar comprar necessitem diners, que quan entrem i sortim hem de dir bon dia i adéu,...
Un altre treball que varen fer amb la Madrona és començar aprendre a cordar-se les sabates.
Aquí podeu veure'ls treballant i jugant.
També han après que hi ha càrrecs dins del grup que costa molt fer com es moderar i coordinar, en canvi el secretari, el portaveu i el fotògraf eren més fàcil de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...