dimecres, 5 de novembre del 2014

SORTIDA P3: LA GRANJA A LA TARDOR

Els alumnes de P3 van realitzar la seva primera sortida de dia sencer.
A les 9 pujavem a l'autobús molt emocinats i van anar cap a l'Aula d'Entorn Rural de Palaudàries. Quan van arribar el primer que van fer va ser esmorzar per agafar forces. Seria un dia llarg.

Després de jugar una estona van començar les activitats:

Activitat del bosc: van recollir els fruits de l'alzina, el glans i els fruits del lledoner i els van anar a donar a les cabres de la granja. Quines llengües que tenien les cabretes, ens llepaven!!

Activitat dels fruits de la tardor: van recollir els caquis i les nous. Cada cop que veien un arbre tocaven la seva escorça.

Activitat del camp de blat de moro: van caminar per un laberint que era el camp de blat de moro. Van collir les canyes amb les panotxes i les van portar a les vaques perquè mengessin. Les vaques si que tenien una llengua molt llarga!!!

Activitat de l'hort: vam caminar en un camp de naps i van recollir alguns naps. Costaven molt d'arrencar i feien una olor molt especial. També van buscar moniatos i els van desenterrar. Les carbasses eren molt grans i n'hi ha de molts tipus diferents.

Activitat de les mongetes: Van veure les mongeteres i van poder batre-les amb uns pals molt llargs per treure-les de la baina

Després de dinar i juga una bona estona al prat, ens va venir a recollir el tractor i ens va portar fins a la masia.

Per cert, al llarg del dia van començar a collir cargols ja que n'hi havia molts... que en faran ara a l'aula? Aviat ho sabreu.






1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...