divendres, 10 de maig del 2013

ELS DIABLES FEM UN QUADRE DE MONDRIAN


Els Diables ens hem inspirat en l’estil de quadres de Mondrian per poder treballar diferents tipus de traços que hem anat treballant aquest curs.
El primer que vam fer va ser, a l’hora de psicomotricitat de gran grup, anar al pati i caminar per les ratlles que hi ha dibuixades a terra. Vam seure i vam veure que aquestes ratlles eren rectes i que no feien ones. Després vam agafar cotxes i els vam fer rodar amunt a avall a les faroles, pals de les cistelles de bàsquet, a la paret,... I així vam practicar el traç vertical. En acabat, vam fer córrer els cotxes per la paret i així vam practicar el traç horitzontal. Veieu les imatges:



A l’hora de grafomotricitat vam fer en el paper el que havíem fet a psicomotricitat amb el nostre cos. El primer dia, vam fer ratlles de dalt a baix i d’esquerra a dreta, així ens va sortir una quadrícula. Quan la vam tenir feta vam pintar els quadrats que ens havien sortit amb ceres de diferents colors. Quan ho vam tenir acabat, ho vam envernissar. Mireu com van quedar:



1 comentari:

  1. Que boniques les imatges!! Segur que s'ho han passat molt bé

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...