dimarts, 10 de juny del 2014

PARADES DE P4: VOLUM I TEXTURES EN FANG

Aquest trimestre, a la parada d'art, treballarem amb fang .  Ja havíem treballat les diferents textures que podíem donar a un quadre amb pintures i diferents materials. Ara però ho farem amb fang.

Vam veure unes imatges a la PDI on es veien diferents petjades o marques fetes en sorra i diferents superfícies.Entre tots anem fent suposicions de com deuen haver estat fetes aquestes petjades.

Per poder deixar empremta al fang decidim que primer entre tots farem una recollida del material que podem fer servir per fer-ho tot escrivint una nota a casa.

Al dia següent ja comencem a treballar amb el fang, el toquem, el freguem, l’apretem  i amb un corró intentem aplanar-lo una mica (no massa perquè sinó quan fem les marques se’ns foradarà!!!)

I comencem a fer servir el material que hem portat: botons, claus, càpsules, pinces, clips... tot serveix per deixar empremta al fang.
Li donem una mica de color amb pintura,i al dia següent preparem l'exposició. Cada peça ha de tenir el seu nom i cadascú s'inventa el nom per la seva obra.

Aquí teniu algunes imatges del procés.

1ª SETMANA 








2ª SETMANA






3ª SETMANA






4ª SETMANA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...