dimarts, 1 d’octubre del 2013

MÚSICA A P5: L'ESPANTAOCELLS

Comencem a aprendre cançons noves a P5. Avui ha tocat la primera cançó del cançoner: L'ESPANTAOCELLS. Per començar, l'hem escoltat amb els ulls tancats i la llum tancada perquè havíem d'estar molt atents a un aspecte: l'instrument que sonava. Després d'escoltar-la una vegada hem anat aixecant la mà dient quins instruments havíem sentit. Hem coincidit uns quants nens i nenes que l'instrument era EL VIOLÍ. Hem buscat imatges de violins i n'hem anomenat les parts més importants: clavilles, quatre cordes, mentonera,...
Tot seguit hem fet un joc. Hem dividit la classe en dos grups, el grup de la pulsació lenta i el grup de la pulsació ràpida. Com que la cançó va alternant parts ràpides i lentes, quan la música era lenta el grup lent ens movíem seguint la pulsació. Quan la música és ràpida, el grup lent parava i el grup ràpid ens movíem ràpidament. Quan ja ho hem fet una vegada fem canvi de grup.
Ara, per fi, ballem la cançó. Mitja classe fa d'espantaocells i ens quedem quiets i ens movem al ritme de la música. L'altra mitja classe són els nens i nenes que el fan estar contents i li fan pessigolles.

P5A



P5B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...